Produkter

Aritco plattformløfterTrenger du en plattformheis eller en standard heis?

Vi har alt du trenger i alle størrelser og varianter. Vi fører produkter fra verdens største produsenter av denne type heiser. Aritco heisene har i flere tiår levert kvalitet og pålitelighet til fornøyde kunder over halve jordkloden. Og NTD heisen med sin kraftige konstruksjon og store plattform er denne hestypens Hercules, og tar de store og tunge løftene. Du kan lese mer om denne type heiser her eller www.plattformheis.com
Trenger du en heis i Ålesund så kontakt oss gjerne på post@heisplan.no. Vi leverer i alle våre største byer og i alle Norges kriker og kroker.
Vi sørger for gode opplæringer for brukere og vedlikeholdere, som igjen vil ha sterke bånd mot våre ingeniører som gir den aller beste support på våre produkter om en feil skulle oppstå.
Plattformheiser tilfredstiller også TEK10 i mange bygg.
Se gjennom våre sider og se om du finner hva du tenker på, eller ta direkte kontakt via tlf eller epost for å få råd, veiledning og eventuelt tilbud på hva du måtte ønske.

En plattformheis er en rimelig heis, men fremstår like fullt som en kvalitetsheis og en heis som varer i mange lange år. Vi har heiser som nå har gått i markedet i over 15 år og som ikke har hatt noen vesentlige feil eller problemer. En plattformheis er altså både rimelig OG pålitelig OG varig.
En plattformheis er også rimelig i drift. Med sin 2200 Watts motor (450 kg last) trekker den mindre enn en varmeovn under bruk, og du bruker bare ca 20 sekunder opp én etasje. Så du bruker med andre ord kun ca 0,012 KW/T på en tur med heisen fra kjeller / parkering og opp til stue / kjøkken. Og multipliser det bare opp med 2 om du skal opp i tredje etasje. Uansett så vil du se at den ikke trekker noen store effekter og er altså svært rimelig i drift.
En plattformheis er med andre ord en «grønn» heisløsning.
Plattformheiser omtales også ofte som en løfteplattform, noe som er én og samme type heis.
Har du fortsatt spørsmål og ønsker å vite mer, se gjerne innom våre web sider www.heisplan.no / www.plattformheis.com eller send oss en epost.
Våre dyktige medarbeidere vil hjelpe deg til å finne akkurat den plattformheisen du trenger.

Mvh Heisplan AS

Representert over hele landet.

Gjennom vår satsning mot Ålesunds regionen vil vi kunne levere akkurat hva du trenger i ditt nærområde. Vi leverer akkurat det produktet du trenger når du trenger det og der du trenger det. Vårt servicenettverk vil sørge for å gi deg den oppfølgingen du trenger i hele produktets levetid. Bor du i Ålesund og trenger en løfteinnrettning så ta altså gjerne kontakt med oss.

Våre produkter:

Personheiser for forretningsbygg www.heisplan.no/Heisplan-Personheiser/178
Personheiser for eneboliger www.heisplan.no/Heisplan-Enebolig/232
Plattformheiser for eneboliger www.heisplan.no/Heisplan-Enebolig/232 / www.plattformheis.com
Løfteplattformer for eneboliger www.heisplan.no/Heisplan-Enebolig/232 / www.plattformheis.com
TEK10 heiser www.heisplan.no/Heisplan-Løfteplattformer-fra-Aritco/179
Heiser for universal utforming www.heisplan.no / www.plattformheis.com
Heiser for passivhus www.heisplan.no
Heiser med miljødeklarasjon www.heisplan.no
Heiser med energiklasse A www.heisplan.no
Marineheiser www.marine-elevator.com
Skipsheiser www.marine-elevator.com
Offshoreheiser www.marine-elevator.com
Vareheiser www.heisplan.no
Spesialheiser www.heisplan.no/Heisplan-Spesialheiser/236
Design heiser www.heisplan.no

Med andre ord: Det du trenger av heiser, ja det finner du her hos oss.

Mvh
Heisplan AS